Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Τελικά η Φουρέιρα είναι από την Αλβανία;

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό με την εθνικότητα της Ελένης Φουρέιρα, με πολλούς να αμφισβητούν τις μεξικάνικες ρίζες της και να ισχυρίζονται πως κατάγεται από χώρα των Βαλκανίων και, συγκεκριμένα, από την Αλβανία. Η σέξι τραγουδίστρια μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star και ξεκαθάρισε τι ακριβώς συμβαίνει.


Πριν από λίγες ημέρες, η τραγουδίστρια ζήτησε από τις αρχές να πάρει την ελληνική ιθαγένεια. Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, στις φλέβες της ρέει αίμα μεξικάνικο, ενώ φήμες λένε πως είναι από την Αλβανία και άλλαξε επίθετο προκειμένου να αποφύγει τυχόν προκαταλήψεις και ρατσιστικά σχόλια.

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ό,τι θέλει και αυτό είναι δεκτό» είπε αποκλειστικά στο Star η Ελένη, προσθέτοντας πως το μόνο που την απασχολεί είναι η δουλειά της. «Ζω αυτό που μου συμβαίνει και δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτε άλλο», πρόσθεσε.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, «Αξίζει να το Ζεις», η σγουρομάλλα καλλονή είχε τονίσει πως η μητέρα της είναι από τα Γιάννενα, ο πατέρας της Αθηναίος και η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.«Είμαι Αθηναία, αλλά επειδή το επίθετό μου δεν είναι ελληνικό, συνήθως με ρωτάνε από πού είμαι», είχε προσθέσει μεταξύ άλλων.

«Το επίθετό μας και η καταγωγή μας είναι από το Μεξικό», λέει σε όλους τους τόνους η Ελένη και, σίγουρα, η χώρα καταγωγής της ελάχιστα έως καθόλου ενδιαφέρει.

Αυτό που σίγουρα ενδιαφέρει είναι το τραγούδι της και η σκηνική της παρουσία - αυτά εξάλλου την έκαναν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις στην ελληνική μουσική σκηνή!